Genopretning af kernevelfærd, fokus på genopretning af kommunens økonomi, mere frihed og mindre bureaukrati er nøglebudskaberne, når Liberal Alliance går til valg med Helle Abild Hansen som spidskandidat.

Der er tale om genbrug, når Liberal Alliance går til valg til november. Helle Abild Hansen er genvalgt som spidskandidat, fordi hun de sidste tre år har gjort en fremragende, rolig, myndig og kyndig figur i byrådet. Valgtemaerne er også genbrug, fordi de desværre er mindst lige så aktuelle i dag som ved sidste valg.

“De sidste to år har Liberal Alliance fremsat sig eget bud på kommunens budget. Det spor fortsætter vi ad.

Vi arbejder for en kommune, hvor der er fokus på individet frem for systemet. Mere menneske og mindre bureaukrati. Vi skal have skarpt fokus på kernevelfærden over for den enkelte borger samtidig med, at der skal føres en stram genopretning af kommunens økonomi, ved at have fokus på "need to have" frem for "nice to have", siger Helle Abild Hansen. “Hvis vi tager afviklingen af kommunens meget høje gæld alvorligt og afvikler den hurtigere, står vi med de bedste kort på hånden til at gøre det, vi alle - hele byrådet rundt - gerne vil, nemlig udvikle hele kommunen og gøre den super attraktiv både for dem, der bor her, og dem vi gerne vil have som tilflyttere.”

Liberal Alliances byrådsgruppe består af Helle Abild Hansen, Knud Løkke Rasmussen og Charlotte Bie.

Ambitionen hos Fredensborgs liberale parti er, at byrådsgruppen skal styrkes ved kommunalvalget til november.

 

Liberal Alliances kandidater er opstillet prioriteret sideordnet:

Helle Abild Hansen, jurist og sygeplejerske

Knud Løkke Rasmussen, selvstændig kommunikationsrådgiver

Nicholas Just, befalingsmand i forsvaret

Charlotte Bie, skoleleder

Jakob Krogmann, civiløkonom, selvstændig

Niels Søndergaard, civilingeniør

Niels Westy, cand. polit, underviser og selvstændig