Henriette Lilleør tiltræder den 1. marts 2016 jobbet som økonomichef i Fredensborg Kommune. Henriette Lilleør er 46 år, uddannet cand. polit. og kommer fra en stilling som økonomichef i Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsområdet i Frederiksberg Kommune.


”Blandt mange kvalificerede ansøgere var vi ikke i tvivl om, at Henriette Lilleør er den rette person for os. Hun har den helt rigtige kombination af erfaring og indsigt i de områder, der hører til et krævende job som økonomichef”, siger kommunaldirektør Kim Herlev Jørgensen.

”Jeg glæder mig til at tage fat på arbejdet i Fredensborg Kommune, som jeg kender som en spændende og initiativrig kommune”, siger Henriette Lilleør, der udover Frederiksberg Kommune har hentet erfaring i Banedanmark, Hillerød Kommune og TDC.

Henriette Lilleør overtager jobbet efter Mads Toftegaard, som i december overtog den ledige stilling som direktør i Fredensborg Kommune og i dag har direktøransvaret for Center for Økonomi og Indkøb, Center for Ældre og Handicap og Center for Borgerservice.