Er du under 25 år, bor du i Fredensborg Kommune, og har du lyst til at rejse til England, Tyskland, Norge, Sverige, Finland eller Estland for at blive dygtigere til lige netop det, som interesserer dig?

Så kan du søge Fredensborg Kommunes Venskabsbykomites rejse- og studielegat.


Formand for Fredensborg Kommunes Venskabsbykomite Christian de Jonquiéres, fortæller om legatet:

’" Vi vil gerne vise de unge de potentialer, der er i at have venskabsbyer, og vi ved gennem mange års samarbejde, at der findes utrolig mange spændende muligheder i alle vores seks venskabsbyer. Så hvis nogle af kommunens unge har lyst til at tage af sted for at blive dygtigere inden for deres interesser, synes vi, at det er værd at støtte.’"

Legatet er på 10.000 kr., og kan fx bruges til et sprogkursus i Sudbury i England eller i Bad Berleburg i Tyskland. Hvis du derimod interesserer dig for foto, kunst, musik og sang, kan du deltage i kurser på Biskop Arnö, Nordens Folkehøjskole i Håbo i Sverige.

Så hvis du drømmer om en rejse med et indhold, som kan bruges som led i din uddannelse eller dine kunstneriske eller sportslige ambitioner, så klik dig ind på Fredensborg Kommunes hjemmeside www.fredensborg.dk under punktet venskabsbyer - Twin Towns og læs mere.

Legatet kan søges en gang om året. I 2016 er ansøgningsfristen 15. februar.