SF i Fredensborg og Hørsholm inviterer igen i år til en fælles cykeltur, hvor alle er velkomne til at deltage, denne gang med fokus på Fredensborg by, skole og omgivelser.

SF følger op på traditionen om en årlig cykeltur i kommunen, hvor vi nyder landskabet i vores dejlige kommune og får nogle politisk relevante historier på udvalgte punkter undervejs.

Alle er velkomne.
Turen bliver i år på 31,3 km. Fra Humlebæk Station kl. 10 via Langerød og Veksebo til Fredensborg, frokostpause i Sørup, besøg på Fredensborg skole Vilhelmsro og tilbage gennem Knurrenborg Vang og ad Langstrupstien til Nivå station ca. kl. 15.


På turen beser vi kort Fredensborgs centrum og taler lidt om byplanlægning og forretningsliv og kører derefter ad Skipper allé til Esrum Sø og til Sørup havn, hvor vi spiser frokost. Kr. 30 for sandwich og vand.
Efter frokost kører vi til Fredensborg Skole Vilhelmsro på Humlebækvej. Besøget der er planlagt til kl. 12.30-13.30.

Derefter kører vi ind i Knurrenborg Vang og ser Motions- og Legerummet Glenten. Derfra ad Langstrupstien og Niveåens øvre løb til Nivå station.


Læs mere på www.sf-fredensborg-horsholm.dk , og på Facebook.
Alle er velkomne. Gerne med tilmelding til Torben Forskov mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 23 42 67 38 eller
Ole Bergmann, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 29 88 02 71
senest torsdag d. 12. august.