Frie Liberale i byrådet

Knud Løkke Rasmussen og Pernille Solvig Graux , tidligere byrådsmedlem for Venstre, vil samle de lokale liberale kræfter.


Fredensborg Kommune har brug for en stærk, liberal bevægelse, der kan søge maksimal indflydelse og ikke er en del af den historiske skyttegravskrig mellem højre- og venstreside af byrådssalen. Dét er grunden til, at byrådsmedlemmet Knud Løkke Rasmussen, er gået sammen med en anden stærk, tidligere Venstre-profil, Pernille Solvig Graux, om at danne lokallisten Frie Liberale.


“Jeg opfatter mig selv som Venstremand, men må bare konstatere, at der er meget langt fra det Venstre, jeg kender fra den landspolitiske scene til den lokale vælgerforening og byrådsgruppe.

 

Det er bestemt ikke en opfattelse, jeg står alene med. Siden jeg meldte mig ud af Venstre tidligere på året, er jeg blevet kontaktet af adskillige medlemmer og andre mennesker med et liberalt sind, der mangler et tilhørssted på den politiske scene i Fredensborg Kommune. Det er vi nødt til at handle på. Derfor stifter vi Frie Liberale,” siger Knud Løkke Rasmussen.


Sammen med Pernille Solvig Graux, der er tidligere byrådsmedlem for Venstre i Fredensborg, præsenterer han fredag eftermiddag Frie Liberale og sigtelinjerne.

Det sker på Restaurant Lagunen - Nivå Strandpark 19 - kl. 16.00