Dansk Folkeparti har kandidatlisten klar til folketingsvalget. I Nordsjællands Storkreds bliver der fem DF-kandidater på stemmesedlen Dansk Folkeparti er klar med holdet af kandidater, der skal slås for DFs farver til folketingsvalget i Nordsjællands Storkreds.

Fredensborg Kommune har i henhold til Planlovens § 24 vedtaget at offentliggøre Forslag til lokalplan N110 Nivå Bymidte, etape 2. I den forbindelse er der Borgermøde torsdag den 18. august i NKK hallen i Nivå.

Stemningen var god på den solrige søndag i Hillerød Frivillig Centeret til SF Nordsjællands kandidatmøde, hvor medlemmerne kunne møde deres nye folketingskandidater. Kandidaterne opstilles sideordnet og ens i hele Nordsjælland. Rækkefølgen afgøres af en urafstemning mellem SF’s medlemmer i Nordsjælland. Afstemningen løber fra 24. maj til 13. juni 2022.

Ulla Hardy-Hansen og Christian de Jonquières, som siden 1. januar 2022 i byrådet har været registreret som ”U.P.” (Som Stående Udenfor Partierne), har besluttet, at de fremadrettet i deres politiske virke vil anvende navnet ”Fredensborg SocialKonservative” (FSK).

Mandag aften besluttede byrådet at fastansætte Mie Gudmundsson i den direktørstilling, som hun har fungeret i som konstitueret direktør siden den 1. december 2021.

Byrådet i Fredensborg Kommune skal nu drøfter om og i givet fald hvordan byrådsmøder kan live-streames og optages. Sagen er i første omgang på dagsordnen i økonomiudvalget, der holder møde mandag den 21. marts - vedtager man forslaget, kan borgerne se med fra august 2022. 

Socialdemokratiet i Fredensborg Kommune afholdt søndag d. 13. marts generalforsamling, i Kulturhuset
Fredensborg Gl. Bio og her var der genvalg af folketingskandidat Louise Mehnke.

Dansk Folkepartis spidskandidat ved det seneste kommunalvalg Tanja Quade Madsen har meldt sig ud af partiet. Det sker efter weekendens formandsvalg hos hovedpartiet. Her vandt Morten Messerschmidt som bekendt - Morten Messerschmidt, der er valgt i Fredensborgkredsen. Det kan bane vejen for et comeback til Flemming Rømer

Borgmesterens tale, som han holder for det nye byråd ved det konstituerende møde torsdag den 9. december 2021.

Efter et læserbrev publiceret på sn.dk/Frederiksborg Amts Avis af daværende gruppeformand for Dansk Folkeparti Fredensborg, Flemming Rømer vedrørende den nyligt indgåede konstitueringsaftale. Er han ikke længere gruppeformand, det oplyser spidskandidat i partiet Tanja Quade Madsen i et opslag på Facebook.

På et møde søndag formiddag på Fredensborg Rådhus i Kokkedal har partierne Socialdemokratiet, Venstre, Konservative, Radikale Venstre, SF, Enhedslisten og Ulla Hardy-Hansen og Christian de Jonquieres, der står udenfor partierne indgået en fælles konstituering for de kommende fire år.

Forud for en truende eksklusions sag, har Ulla Hardy-Hansen og Christian de Jonquieres meldt sig ud af Det Konservative Folkeparti, skriver sn.dk.

Det sker efter, at de to -  på valgnatten i sidste uge, gik enegang overfor partien og indgik et konstitueringsgrundlag med Socialdemokraterne.

Resultatet af kommunalvalget i Fredensborg, var på valgnatten klar. Borgmester Thomas Lykke Pedersen kunne fortsætte, dog med et spinkelt flertal bag sig. Thomas Lykke er kendt for at lave brede aftaler, så de borgerlige var indbudt til forhandlinger. Ikke alle var lige til at få fat på. Og efterfølgende opstod et drama, hvor to garvede konservative lokalpolitikere, nu står til eksklusion for at gå mod parties interesser.