Dine kunder er klar på nettet og e-handlen slår rekorder år for år. Det giver konstant nye digitale forretningsmuligheder og udfordrer den måde, du driver virksomhed på. Sammen med en række digitale eksperter og partnere, inviterer Google og HIP – Hovedstadens Iværksætterprogram til fire workshops om succes online på Fredensborg Rådhus.

De fire workshops er som følger: 

Online tilstedeværelse – tirsdag d. 5. marts kl. 16.30-19.00

· Bliv klogere på din virksomheds tilstedeværelse på nettet. Workshoppen introducerer dig til, hvordan du forbedrer opbygningen, indholdet og designet af din hjemmeside, og sikrer tilstedeværelse gennem Google My Business

 

Sociale medier og E-mail-marketing – tirsdag d. 12. marts kl. 16.30-19.00

· Mange mennesker gør brug af de sociale medier, derfor er der også god mulighed for salg og markedsføring via disse kanaler.

· Workshoppen tager udgangspunkt i, hvordan sociale medier og e-mailmarkedsføring kan hjælpe dig til at skabe bedre relationer til dine kunder i en onlineverden.

 

Kunder til dit website og analyser – tirsdag d. 19. marts kl. 16.30-19.00

· Der er mange måder at skaffe mere trafik til dit website. På denne workshop ser vi på mulighederne inden for forskellige typer af online markedsføring.

· Desuden ser vi på nogle af de vigtigste områder inden for trafik-analyse via Google Analytics på dit website.

 

SEO og kommunikation – tirsdag d. 26. marts kl. 16.30-19.00

· Den rigtige kommunikation kan være altafgørende, især på nettet hvor dine tekster hjælper dig til en bedre placering på søgemaskiner verden over. På denne workshop lærer du både at skrive tekster til nettet og hvordan du bruger søgemaskineoptimering i din virksomhed.

 

Meld dig til i dag!

Der plejer at være rift om pladserne – og det er først til mølle – så meld dig til allerede i dag:

Læs mere om de enkelte workshops og tilmed dig på: http://hipih.dk/succes_online-fredensborg/0/4

 

Alle 4 Workshop holdes på Fredensborg Rådhus, Egevangen 3, 2980 Kokkedal