Bliv frivillig på Radio Humleborg og Humleborg Online

Fredensborg Lokalradio - Radio Humleborg har altid brug for nye friske frivillge kræfter til at assisterer os i hverdagen. Har du lyst at prøve kræfter med at producere radioudsendelser, lave interviews eller bare trykke på knapper, ja så høre vi gerne fra dig - vi foretrækker, at du gerne vil være med til at bidrage med lokalt indhold fra Fredensborg området.


Du er også meget velkommen, hvis du er IT kyndige, og gerne vil være med til at vedligeholdelse vores PC´ere. Du skal have kendskab til brug af PC med Windows 2000, XP og Vista styresystemer på dansk. Vi oplærer i brug af radioafviklingssoftware til opsætning af radioudsendelser.

 

Er du mere praktisk anlagt og gerne bare vil gå til hånde, så kan vi faktisk godt bruge en person et par timer om måneden, som har lyst til at gøre rent hos os, i vores studie og kontorlokaler.

Radio Humleborg drives som en forening med frivillig arbejdskraft, så det skal vores fremtidige medarbejdere være inforståede med. Du må gerne være moden person, efterlønner / pensionist eller lignende.

Kontakt os pr. telefon på 48 47 59 00 eller e-mail Klik her eller kig forbi på vores adresse: Nørredamsvej 18, 3480 Fredensborg

mvh.
Stationsleder
Kurt Kammersgaard