Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Selvom det har været den tørreste – og dejligste – sommer indtil videre, kan der stadig risikere at komme skybrud. Usserød Å er overvåget 24 timer i døgnet via et detaljeret målesystem.

Beboerne på landet – både i landsbyerne og det åbne land – oplever, at bilister kører hurtigere og at den høje fart skaber utryghed for de lette trafikanter. De lette trafikanter er gående, cyklister, ryttere til hest og bare i al almindelighed, når man bor på landet.

At kunne cykle giver frihed og selvtillid, og daglig motion på cykel hjælper børn til at lære bedre i skolen. Fredensborg Kommune opfordrer derfor alle til at deltage i Alle Børn Cykler 2018. I dag cykler færre og færre børn i dagligdagen. Og det skal vi have ændret, lyder det fra Cyklistforbundet og Fredensborg Kommune i fælleskab.

For første gang i kommunens historie har byrådet vedtaget et tværfagligt arbejdsgrundlag, hvor otte konkrete pejlemærker understøtter det strategiske arbejde med at realisere visionen om en bæredygtig kommune i udvikling.

Borgmester Thomas Lykke Pedersen besøgte i begyndelsen af juni Albanien, Montenegro og Kosovo for at dele kommunens erfaringer på energi- og klimaområdet. 

Fredensborg Slotsmarked løber i år af stablen lørdag den 8. september 2018. Denne gang er det Borgerforeningen Fredensborg By der er arrangører af slotsmarkedet og de søger nu frivillige til at give en hånd med.

Et nyt hæfte om “Fredensborgs Havne” beretter både om perlerækken af havne langs Øresund og havnene ved Esrum Sø: Galejhavnen og Nivaagaard Teglværks Havn, Nivå Havn, Humlebæk Havn, Sletten Havn, Sørup Havn og Fredensborg Havn. 

Der er åbent ved såvel Højsager Mølle, Højsagervej 8, ved Fredensborg som Karlebo Mølle, Kirkeltevej 161c, i Karlebo Landsby mellem kl. 10 og 15 i anledning af Den Nationale Mølledag, søndag den 17. juni 2018

Radio humleborg bragte forleden et live-interview på Facebook med et par af folkene bag byfesten 2018. Se eller gense interviewet her, som også bliver bragt i lokalradioen i den kommende tid.

Siden kommunens planværksted åbnede den 23. maj har der været en jævn strøm af besøgende i åbningstiden. Udover at stille spørgsmål om, hvad der skal ske med bymidten de kommende år, benytter mange muligheden for at aflevere ideer og forslag - og bekymringer.

Foreningen FredensborgSmukkest er klar med programmet for årets byfest i Fredensborg. Dagen igennem vil der være underholdning for både børn og voksne i form af musik, dans, teater, sang og ikke mindst landskamp mellem Danmark og Peru på storskærm.

I Planværkstedet i Nivå Centret har vi åbent hver tirsdag, onsdag og fredag fra klokken 10-14 frem mod 1. juli. Herudover holder vi aftenåbent den 28. maj, den 13. juni og den 21. juni indtil klokken 21:00.

Vil du være med til at skabe et ’vildt’ frirum for Fredensborg Kommunes børn og voksne, hvor man kan studere vild flora, dyre- og fugleliv? Så har kommunen et areal, der frit kan bruges til formålet. Arealet ligger i en fredningszone, så det er ikke muligt at bygge eller lave området om til koloni- eller nyttehaver.