Kokkedal På Vej, starter i samarbejde med Ungdommens Røde Kors en madskole i Kokkedal. Madskolen er for børn og unge mellem 10-14 år, hvor det handler om at lære dem om sund mad og køkken færdigheder.

Vi søger ikke at udvikle superkokke, men at give deltagerne basale færdigheder i et køkken. Dette gælder teori, praksis og social dannelse (klargøring, oprydning, rengøring). Det primære for madskolen er, at eleverne kan begå sig og forstå råvarer og sammensætning ud fra et ernæringsrigtigt synspunkt.


Vi ved, at sunde vaner er en vigtig medspiller i et langt og godt liv og sunde kostvaner er en vigtig del deraf. Madskolens primære fokus er at give børnene viden om, hvad sund mad er og hvorfor det er vigtigt at spise sundt. Dette gøres gennem viden, praktisk madlavning og dialog omkring den mad der tilberedes og spises i Madskolerne. Ud over fokus på sunde madvaner ønsker vi i Madskolerne også at styrke børnenes netværk og sociale relationer.


Madskolen starter til april og vi søger frivillige, der elsker at lave mad og som har lyst til at undervise børn i læren omkring mad og køkken teknikker. Man indgår i et team, hvor man sammen udvikler idéer og undervisning i madlavning.


Er du interesseret så kontakt Senbastian Quietsch: 2523 1030, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Ole Skjellerup: 2087 2980, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.