Hør hvordan Thomas fra Kokkedal tabte 40 kilo, da han deltog i TV2’s GO' kur

Radio Humleborgs ”Morgenkrydderen” får søndag den 16. februar besøg af Thomas Wiigh Larsen som fortæller om sit kommende foredrag i Diabetesforeningen

 

 

Hvad der startede som en noget anderledes kur mod overvægt, er siden blevet til en helt ny livsstil inklusiv massevis af motion.

Han har cyklet til Paris, løber jævnligt og er blevet 40 kilo lettere.

Modellen er TV2’s GO' kur, hvor der er kommet helt nye boller på suppen i den lokale taxavognmand Thomas Wiigh Larsens liv.

Trods hårde og sure dage fortrød han ikke at han i 2011 meldte sig til GO'kuren og tvang sig selv til at lære om sund livsstil, kost og motion.

Det er Radio Humleborgs udsendte John Macko som har mødt Thomas Wiigh Larsen til en snak om hans kommende foredrag i Hørsholm Diabetesforening. 

Thomas har bl.a. udtalt: ”Da jeg startede med kuren, var jeg mange gange tæt på at give op. Indkøbslisterne var lange og opskrifterne uoverskuelige, og der var faktisk mange gode grunde til at droppe det hele.

Det forsøgte jeg i hvert fald at overbevise mig selv om, men i virkeligheden var det jo bare undskyldninger for ikke at holde kuren, men bare fortsætte som jeg plejede - det var jo det nemmeste” siger Thomas Wiigh Larsen.

Da Christian Bitz ikke længere stod klar med både pisk og gulerod, blev kampen for at opretholde den nye livsstil større - det gjorde motivationen heldigvis også.

Thomas forsatte med den gode livsstil.  

Mød manden der siger:på Selmersbo et citat af aftenens hovedperson med henvisning til den usunde levevis han havde før han tog sig sammen og ændrede sin livsstil.

Det er Diabetesforeningens bestyrelsesformand Jerry Ritz som har overtalt Thomas Wiigh Larsen til at dele af sine erfaringer om han store livsstilsændring: ”Jeg hørte at Thomas ved et arrangement i FrivilligCentret sidste forår, havde fortalt om sine oplevelser og det havde været meget interessant at høre en person med så meget viljestyrke.

For Diabetikere handler det også om at tage ansvar for sit eget liv og komme i gang med at ændre sine kostvaner og dyrke effektiv motion, så man kan leve et godt liv med sin kroniske sygdom.

Thomas gode resultater håber vi kan være med til at inspirerer andre til at gå foråret i møde med nogle klare målsætninger”.

Nu har Thomas også kastet sig over at hjælpe andre på GO'kur og videregive sine egne erfaringer og give andre inspiration til at foretage det berømte, men krævende U-turn.

Thomas Wiigh Larsen: ”Det er en kæmpe fornøjelse og motivation for mig, at hjælpe andre på GO' kur.

Vi slås med de samme ting og det er, sjovt nok, de helt simple hverdagsproblemer, der fylder mest.

Til det er der bare at sige: Gør det nu bare!, lyder det fra indpiskeren” som ved en tidligere lejlighed har udtalt: "Ja, jeg er helt sikkert blevet et gladere og mere sundt menneske af det her".

Arrangementet er for både medlemmer som alle andre interesserede, deltagelse i arrangementet er gratis, men Diabetesforeningen understreger at tilmelding er nødvendig og skal ske på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysninger om navn, adresse og tlf. nummer eller på tlf.45 86 66 55.

Efter Thomas Wiigh Larsens indlæg og en kort pause afholder Diabetes Lokalforeningen sin ordinære generalforsamling for medlemmer.