Formand for Retsudvalget i Folketinget - Karina Lorentzen Dehnhardt (SF) - besøgte onsdag 22. januar sekretariatet for Kokkedal på Vej sammen med Byrådspolitikker Hanne Berg.

Karina Lorentzen havde på eget initiativ bedt om mødet, da hun var meget interesseret i at få mere kvalificeret viden om tilstanden i den almene sektor i Kokkedal samt de boligsociale udfordringer. På det 1½ time lange møde kom vi også omkring en hel del boligpolitik samt bande- og radikaliseringsproblematikker.

Karina Lorentzen udtrykte stor tilfredshed med mødet, som netop gjorde hende klogere på virkeligheden og hverdagen i den almene sektor.

"Vi er naturligvis rigtig glade for at få besøg af et medlem af Folketinget. Det er jo et skulderklap til vores indsats. Dem der sidder øverst i hierarkiet, om det så er nationalt eller lokalt, bliver alt for ofte præsenteret for en renvasket virkelighed, hvilket gør det svært at sætte nogle ordentlige rammer, der virker befordrende for en positiv udvikling.

Det uformelle møde med Karina Lorentzen gav os lejlighed til diskutere vigtige og dybe problemstillinger med en beslutningstager, der, som os, bl.a. også er optaget af vigtigheden af medborgerskab, siger sekretariatsleder Michael Hedegaard.