Natten til mandag udbrød der ildløs i den gamle remise bygning ved Fredensborg Station. Brandvæsnet blev alarmeret kl. 00.34 om ildløs på stationsområdet, og branden var så voldsom at der blev tilkaldt assistance fra mindst en anden brandstation, skriver localeye på deres hjemmeside.

Bygningen ligger på den modsatte side af stationen, og der var derfor ikke fare for at ilden skulle sprede sig, men bygningen led omfattende skade idet taget på den ene halvdel styrtede ned under branden.

Ifølge hjemmesiden www.farallon.dk blev remisebygningen bygget i slutningen af 1800 tallet. Den blev blandt andet indrettet med opholds- og soverum for togpersonalet på Fredensborg stations område. Desuden opførtes en vognhal over det lange spor mellem remisen og drejeskiven, der tidligere var anlagt lige over for posthuset. 

Remisen, der var noget forfalden, blev i en periode benyttet af NJVK, der måtte opgive pga. hærværk. Natten efter 20. november 2022 blev remisen så raseret af en - angiveligt påsat - brand.