Søndag den 20. november tændes Fredensborg bys juletræ. Det sker med julemand, Toget Futte, Risengrød og for fuld musik med underholdning af både Sten Sejr og Andreas Langvad. Juletræet tændes af 1. viceborgmesteren.


Herlighederne begynder allerede kl. 11.00, hvor der er juleleg / skattejagt. Der er fine præmier på stil blandt dem der søger efter julesymboler i butikkernes vinduer.

Toget Futte køre gennem Jernbanegade og Kl. 12.00 skal man finde Julemanden. Lykkes det, så kommer han rundt i gande og ønsker glædelig jul og modtager juleønsker.


Kl. 12.30 er der Risengrød ved Lindehuset og kl. 13.00 synger Sten Sejr ved Susanne Schmidt Bolig. Sten kender nogen sikkert fra Radio Humleborg, hvor han er studievært på programmet Sejrstimen - men her vil han optræde med sang og musik.

Kl. 15.45 varmes der op ved torvets juletræ med julesange. Andreas Langvad synger for og kl. 16.00 kommer 1. viceborgmester Christian de Jonquieres for at tænde juletræet. Efterfølgende uddeles der godteposer.

Julen er børnenes fest og til dette arrangement er der salg af julebillet til 50,- kr. som giver adgang til toget Futte, Risengrød, Godtepose og juleleg. Billetsalget foregår hos Susanne Schmidt Bolig og i Country Market - der er tilmed gratis Nissehue til de første 100 der indløser billet.