Traditionen tro fejres de frivillige på det sociale område i Fredensborg Kommune med en aften, hvor fællesskabet er i fokus. Frivilligdagen 2022 holdes den 13. december fra 17-20 i Rådhuskælderen på Fredensborg Rådhus, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal.

Frivilligdagen 2022 er for jer, der hver dag lægger jeres frivillige arbejdskraft i de socialhumanitære indsatser i kommunen.

Kom og vær med til en aften i fællesskabets tegn, hvor du igennem litteratur, teater og musik oplever hvordan fællesskaber opstår og møder ligesindede på krys og tværs.

Du vil kunne deltage i 2 af det 3 mulige workshops:

Teatersport
Måske kunne du tænke dig at deltage i vores legende teatersportsworkshop med Musikteatergruppen Ragnarock, med oplevelser fra din hverdag og med dine interesser som omdrejningspunkt. Det kræver ingen teatererfaring, så alle kan være med!

Fællessang
Du kan også komme og mærke fællesskabet når musikken svinger og sangen løfter både stemning og humør. Korleder Anja Haven fra Sangcenter Nordsjælland slår tonen an til fællessang .Vi skal bruge krop og stemme, synge og bevæge os. Alle stemmer er velkomne og der er ingen forudsætninger for at deltage - udover at du skal kunne lide at synge!

Litteraturbingo
Eller måske vil du spille med på en litterær bingo hvor fællesskab er i fokus med en dyst om litteratur, fortælling og ord. Litteraturbingo er en anderledes litteraturoplevelse, hvor man virkelig skal spidse ører.

Frivilligcenter Fredensborg deltager også på dagen som du også kan høre sidste nyt fra.

Mød nye samarbejdspartnere, der kan skabe værdi for dig og dit frivillige arbejde. Nyd en aften med god mad og godt selskab.

Arrangementet er støttet af Social- og Seniorudvalget.

Tilmeldinh senest 9. december https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ceh2i7wlk7