Esrum Sø Rundt bliver noget helt særligt i år, da vi kan markere hele 3 jubilæer i byen: Motionsløbet Esrum Sø Rundt har 50 års jubilæum, H.M. Dronning Margrethe II har 50 års regent jubilæum, og Fredensborg By har 300 års fødselsdag.

Alle er inviteret med til at markere jubilæerne ved at deltage i Nordsjællands smukkeste og hyggeligste løbefest for børn og voksne.

Esrum Sø Rundt har udfordringer for løbere i alle aldre fra motionist til eliteløber. Du kan nyde en dejlig familievenlig løbetur eller bruge en af de lange ruter til at afpudse formen før et af efterårets halv- eller helmaratons.

Esrum Sø Rundt byder igen i år på følgende ruter søndag den 28. august:

- Kongeetapen 27 km
- Slotsetapen 10 km
- Prinsesse Isabella ruten 5 km (separat børne- og voksenstart)
- Fredensborg Børneløb 1,5 km

Der er start og mål foran Fredensborg Slot, hvor den skønne natur omkring slottet danner helt unikke rammer for løbet. Du kan gøre dagen til en familiebegivenhed; der er gratis børneløb, stor medalje til alle løbere på 27 km Kongeetapen og medalje til alle øvrige deltagere.

Der bydes på underholdning på stævnepladsen, og man kan besøge standene med gode tilbud på løbeudstyr. Der er sejlads med Bådfarten over Esrum Sø til midten af Kongeetapen, hvor de kan heppe løberne videre på ruten. Der er også mulighed for køb af massage og benytte lejligheden til picnic i de grønne områder i og omkring Fredensborg Slotshave.

Læs mere på http://www.esrumsoerundt.dk og tilmeld dig her https://www.sportstiming.dk/event/9497