Byrådet i Fredensborg Kommune har fundet den nye kommunal-direktør inden for egne rækker. Mads Toftegaard er fra 1. juni ansat som ny kommunaldirektør i Fredensborg Kommune. Det besluttede et enigt byråd mandag aften.

"Mads har på bedste vis fungeret som direktør, økonomichef og centerchef, og i hele organisationen og byrådet er der stor tilfredshed med hans indsats, resultater og ledelse. Derfor pegede et enigt ansættelsesudvalg også på Mads som vores nye kommunaldirektør", siger borgmester Thomas Lykke Pedersen og fortsætter:

" Vi ser derfor nu frem til at fortsætte det gode samarbejde og realisere kommunens visioner - især de store byudviklingsprojekter - og samtidig løse de mange nye store udfordringer som kommunen har fået"".

Mads Toftegaard, 53 år, er uddannet cand.polit. i 1993 og efter ansættelse i bl.a. Finansministeriet, Økonomiministeriet og diplomatiet blev han i 2005 ansat som sekretariatschef i "Ny Fredensborg Kommune" som led i kommunesammenlægningen.

Herefter fulgte stillinger som afdelingschef og centerchef i Fredensborg Kommune indtil han i 2010 blev økonomichef. I 2015 fulgte så udnævnelsen til direktør, hvor han udover økonomi har haft ledelsesansvaret på mange forskellige områder - herunder børn, skole, ældre, handicap- og familieområdet, ejendomme, IT mv.

"Fredensborg Kommune er en fantastisk kommune og arbejdsplads, hvor der både er plads til store udviklingsprojekterog at medarbejderne kan trives og levere kvalitet og velfærd i særklasse til kommunens borgere. Jeg er derfor beæret over, at byrådet viser mig denne tillid og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde om drift og udvikling af kommunen med alle de engagerede politikere, borgere, ansatte, virksomheder og foreninger, som jeg møder på min vej", siger Mads Toftegaard.

Mads Toftegaard afløser Kim Herlev Jørgensen, der efter 15 år som kommunaldirektør har valgt at stoppe ved udgangen af maj.