Et nyt forløb af Rigtige mænd i naturen på vej, og der er åbnet for tilmelding. Tirsdag den 8. februar er der informationsmøde om forløbet.

Rigtige mænd i naturen er et tilbud til mænd, der ønsker en bedre fysisk form, naturoplevelser, mere energi og måske et par kilo mindre på sidebenene, men som synes det er svært at komme i gang på egen hånd. Højt humør, fællesskab og gensidig støtte er nøgleord på holdet.

Gennem 21 gange mødes deltagerne til fysisk træning, natur- og friluftsaktiviteter samt tilberedning af lækker mad, som selvfølgelig skal spises bagefter. Det hele foregår udendørs – også madlavningen.

Fysisk træning er det gennemgående tema, men forløbet indeholder også andre måder at være aktiv i naturen på, ligesom der bliver plads til øvelser for at finde ro og afslapning. Med naturen som ramme, er målet, at fremme en aktiv og sundere livsstil hos deltagerne, og at etablere netværk, som øger trivslen og sammen med aktiviteterne motiverer til fastholdelse af nye vaner.

Rigtige mænd i naturen bliver guidet af en personlig træner, en naturvejleder, en coach, en vejleder i naturterapeutiske metoder samt en underviser i madlavning og sund kost. Derudover får deltagerne en introduktion til to-tre udvalgte foreningsaktiviteter.

Alle mødegange ligger tirsdage og onsdage, om eftermiddagen efter almindelig arbejdstid, og på enkelte weekenddage, i perioden fra den 5. marts til den 22. maj 2022.

Det er gratis at deltage, men tilmelding og en forsamtale er nødvendig. Efter samtalen får man endelig besked om deltagelse. Deltagere skal være bosat i Fredensborg Kommune.

Er du interesseret i at deltage så se mere og hent en tilmeldingsblanket på: www.fredensborg.dk/rigtigemændinaturen

 

Informationsmøde
Tirsdag den 8. februar 2022 kl. 19.00 – 20.30 er der informationsmøde om forløbet. Det sker i Egedal Byens Hus, Egedalsvej 2 i Kokkedal. Udover information kan man møde dem, der står for forløbets aktiviteter og udfylde tilmeldingsblanketten. Der er ikke tilmelding til informationsmødet, mød bare op.

Bag Rigtige mænd i naturen står Gang i Fredensborg, et partnerskab mellem Naturstyrelsen Nordsjælland og Fredensborg Kommune, der arbejder med sundhedsfremme i naturen.