Efter 15 år i jobbet har kommunaldirektør Kim Herlev Jørgensen valgt at opsige sin stilling.

Kommunaldirektør Kim Herlev Jørgensen meddelte mandag aften Økonomiudvalget, at han opsiger sit job til fratrædelse den 31. maj 2022.


"Det har været en fantastisk "rejse" og en stor fornøjelse at have stået i spidsen for organisationens bidrag til udviklingen af Fredensborg Kommune. Med kommune­sammen­lægningen i 2007 stod den nye Fredensborg kommune med mange udfordringer såvel økonomisk som demografisk.


Takket være et modigt byråd og et samarbejde med dedikerede lederkolleger og medarbejdere står kommunen i dag et helt andet og godt sted. Der har været udfordringer og bump på vejen, men kursen har været lagt og politisk stramt styret, så vi kunne nå dertil, hvor vi er i dag.


Med det afsæt er tidspunktet nu det rigtige for mig til nye prioriteringer, hvor jeg med gode minder om nogle måneder forlader en fantastisk kommune med så mange kvaliteter", siger Kim Herlev Jørgensen.
Borgmester Thomas Lykke Pedersen beklager opsigelsen:


"Kim Herlev Jørgensen har gennem de mange år altid arbejdet dygtigt og loyalt for vores kommune og har om nogen brændt for, at Fredensborg Kommune skal fremstå som en af de bedste kommuner i Nordsjælland. Jeg har været utrolig glad for samarbejdet med Kim og glæder mig over, at der trods alt går nogle måneder endnu inden han stopper"..


Økonomiudvalget besluttede mandag aften at igangsætte processen for ansættelse af ny kommunaldirektør, så byrådet kan træffe beslutning om ansættelse på mødet i april 2022.