Fredensborg Kommune går 1. december i luften med en ny hjemmesiden www.oplevfredensborg.dk. Den nye hjemmeside bliver stedet, hvor man kan finde og markedsføre events og arrangementer, som har en bred almen interesse og har offentlig adgang med eller uden billet.

Rent praktisk så vil alle de arrangementer, man  normalt taster ind og finder på www.kultunaut.dk blive vist i kommunens egen kulturkalender, hvor borgere, besøgende og turister nemt og hurtigt kan søge efter arrangementer ud fra kategorier eller byområder. 

Meget mere end kulturnyheder

Kultur er mange ting, og derfor favner kulturkalenderen også bredt. Brugerne kan både søge i kalenderen og finde arrangementer i nærområdet, men de kan også orientere sig i kategorierne Kunst og Kultur, Byliv og Historie, Natur og Fritidsliv, Sport og Fritid og For Børn.

Her finder man artikler, adresser og nyttig information om bl.a. kunstværker, kulturarv, stier, ruter, skove og naturområder, aktiviteter i naturen, motionsfaciliteter, aktiviteter for børn og meget andet.

Oplevfredensborg.dk vil have fokus på at bringe seneste nyt fra kultur og fritidsområdet i kommunen, og brugerne vil også kunne finde sæsonbetingede guides til oplevelser. 

Oplevfredensborg.dk vil gerne høre fra dig

Oplevfredensborg.dk er stadig under opbygning og vil blive udviklet løbende. Derfor opfordres I også til at indsende gode idéer og konstruktiv feedback til redaktionen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – skriv ”oplevfredensborg” i emnefeltet.

 

Har man lyst til at få en introduktion til kulturkalenderen?

Så kom til kulturkalender-caféer på Fredensborg, Nivå og Humlebæk Bibliotek. Her vil man være til stede fra kl. 15-16 på følgende datoer:

den 6. december på Nivå Bibliotek

den 7. december på Fredensborg Bibliotek

den 8 december på Humlebæk Bibliotek

Der er Fredensborg Kommune, der sammen med Kultunaut.dk står bag oplevfredensborg.dk