Hvad er bedre end at starte første søndag i december med lidt frisk luft og let motion? Det skulle da lige være, hvis man samtidig kan støtter børns kamp mod mobning og mistrivsel, så de kan genfinde glæden og det gode børneliv?

Dette bliver muligt, når den årlige Julemærkemarch for 45. gang samler ind til driften af landets fem julemærkehjem.

Overskud fra marchen går til julemærkehjemmene. I år er der i Fredensborg Julemærkemarch med start fra Fredensborg Skole Benediktevej 7 søndag den 5. december 2021 klokken 10.00 og slut samme sted.

Man kan enten vælge at gå eller løbe turen. Uanset hvad tid man starter, skal alle være i mål senest kl 14.

Man kan vælge mellem tre ruter på henholdsvis 4, 5 og 10 km. 4km og 5km ruterne kan gennemføres med kørestol, barnevogn o. lign.

Man kan vælge at gå 5km eller 10km ruten som en guidet tur med en turleder fra Dansk Vandrelaug, som også har valgt ruterne.

Du kan forhåndstilmelde dig på www.julemaerkemarchen.dk, hvor du sparer 10 kr. på startkort med medalje, og sikre dig, at der er en medalje til dig på dagen, eller på startkort uden medalje. Forhåndstilmelding skal ske inden 15/11. Du kan også blot møde op på startstedet på det anførte starttidspunkt og der købe startkort enten med eller uden medalje.

Hvis I er et hold, skal man samle mindst 10 deltagere for at kunne stille et hold. Hold skal forhåndstilmeldes med et holdnavn og en kontaktperson.
Tilmelding skal ske på www.julemaerkemarchen.dk inden 15/11-2021.

Alle hold får Julemærkemarchens holdplakette efter marchen.

Der er holdpræmier til de 2 største hold i følgende kategorier: skole/ungdomshold, firma/postale hold, familiehold og idræts-/vandreklubber.

Når du møder frem på startstedet, får du udleveret et startkort, som er dit bevis på at have betalt. Når turen er slut, ombyttes startkortet til en medalje, hvis du har valgt dette. Alle kan få udleveret et diplom, hvis dette ønskes.

Prisen for deltagelse inkl. medalje er 70 kr. ved tilmelding inden 15. november og ellers er det 80 kr. på startstedet. Pris for deltagelse uden medalje vil være 30 kr. ved forhåndstilmelding ligeledes inden 15. november og 40 kr. på startstedet. Alle priser er minimumspriser – da man gerne må betale mere som gave, da der jo er tale om en velgørende indsamling.

Betaling: Ved forhåndstilmelding kan du betale med MobilePay tlf. 87807 eller bankoverførsel reg. 1551 kontonr. 9308342. Ordren bliver ikke registreret før pengene er modtaget. På startstedet betales enten med MobilePay eller med kontanter.

Bemærk at når man går/løber, foregår det på eget ansvar. Ruten kan gå ad både offentlige og private veje. Vis hensyn og overhold de almindelige færdselsregler. Husdyr skal holdes i snor. Der er ingen tidtagning.

Hør interview med Ebbe Pedersen, Dansk Vandrelaug, som er lokal arrangør af Julemærkemarchen: Indslaget er på 26 minutter inde i denne podcast fra Radio Humleborg, som blev bragt i Morgenkrydderen søndag den 17. oktober 2021.


Radio Humleborg · Morgenkrydderen Uge 41 - 2021