I løbet af sommeren vil lokalbestyrelsen, bestyrelsen og de mange frivillige igen været samlet om at gennemføre diverse motionstilbud, omsorgstilbud, kurser, foredrag, spil, arrangementer, rejser og meget mere.

Næste sæson går jo fra august 2021 til juni 2022. For at blive opdateret bør man (som medlem) læse det lokale medlemsomdelte blad, følge med på Ældre Sagens hjemmeside, og melde dig som modtager af nyhedsbrev (via hjemmesiden).

Corona-smittefaren har lukket meget ned, og selv om man er blevet vaccineret og nu har Corona-pas, kan det være svært at vende helt tilbage til det, man gerne vil deltage i. Dette er jo individuelt og helt personligt valg.

Her i juni har Ældre Sagen allerede taget hul på at gense hinanden, selvfølgelig inden for de gældende regler. Som et element i ”Folkebevægelsen mod ensomhed” har den lokalafdeling afholdt tre gange ”Spis Sammen” arrangementer.

• Det første arrangement var på kommunens nye Rehabiliterings- og Plejecenter Skovgården i Humlebæk, hvor 50 glade mennesker var mødt op den 8. juni
• Næste Spis Sammen (9. juni) var også med 50 personer og fandt sted på Madkollektivet Naboskabet, Slotsgade 3 i Fredensborg, som sørgede for maden.
• Den 10. juni præcis kl. 11:30 rullede SuperBrugsens (Fredensborg) varevogn op foran døren ved Byens Hus Egedal i Kokkedal og afleverede deres lækre madretter og drikkelse til de 50 deltagere. Ligesom ved de to andre spisninger var der god vin, øl og vand i det dejlige sommervejr

Bestyrelsen, takker for fuld deltagelse (der var mere end 150 medlemmer på ventelisterne), det oplyser Michael Huusom fra lokalafdelingen af Ældre Sagen i en meddelelse.