Tirsdag den 29. juni, byder skovrider Jens Bjerregaard Christensen fra Naturstyrelsen og formand for Fredensborg Kommunes Fritids- og Idrætsudvalg, Kristian Hegaard, velkommen til open water swimming i svømmebanen på Esrum Sø.

Både nybegyndere og erfarne åbentvand-svømmere er velkomne til denne hyggelige fælles motionsoplevelse. Der bliver tre svømmeheats, hvoraf den ene er med valgfri længde, så der er noget for alle niveauer.

Fredensborg Atletik Klub er medarrangør, og der bliver både god stemning og holdt styr på tropperne, når Torben Jørgen Nielsen fra klubbens triatlon afdeling er konferencier.

Udover at komme ud og røre sig sammen med andre, efter mange måneder med nedlukning, stiller arrangementet skarpt på synlighed og sikkerhed når man svømmer i åbent vand. Derfor skal alle deltagere være iført:
• Pangfarvet badehætte
• Våddragt
• Havtaske/safeswimmerfloat
Mangler du en havtaske, så er der ca. 30 til udlån. Sæt kryds ved tilmelding, her gælder først til mølle.

På dagen vil der også være uddeling af badehætter så langt lageret rækker.

Der er frugt og vand til alle deltagere.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Der er plads til i alt 150 deltagere.
Se det fulde program og tilmeld dig på www.fredensborg.dk/svøm

Tid:
Tirsdag den 29. juni 2021 kl. 18.

Sted:
Fredensborg havn, Sørupvej 1A, 3480 Fredensborg

Tilmeldingsfrist:
Søndag den 27. juni 2021 kl. 20.

Om svømmebanen:
Den 1000m lange svømmebane ligger til fri afbenyttelse på vandet i sommersæsonen. Den starter ved den kommunale badebro på Fredensborg Havn og går nordover langs bredden forbi Skipperhuset og ender nord for Kongebroen i Fredensborg Slotspark.

Banen er markeret med en nummereret orangerød bøje for hver 100m, i alt 10 bøjer. Svømmebanens afgrænsning ud mod Esrum Sø er markeret med 10 gule bøjer. Svømmerne skal holde sig indenfor de gule bøjer, mens de sejlende opfordres til at holde sig udenfor de gule bøjer.

Bag arrangementet står:
Partnerskabet Gang i Fredensborg i samarbejde med Fredensborg Atletik Klub. Kajakklubben Esrum Sø og TrygFondens Kystlivreddere bistår med beredskab.