Årets pensionistudflugt i Fredensborg kommune bliver en tur med DFDS Pearl Seawaysfærgen på Øresund med mad og drikke, frisk luft og hyggeligt samvær. Der holdes to udflugter. Det er enten den 25. august eller 2. september 2021.

Tilmelding til pensionistudflugten er åben fra tirsdag 1. juni kl. 09 til torsdag 24. juni kl. 17.00. Man kan købe billet til dig selv og din ægtefælle / samlever, hvis I begge er folkepensionister og bosiddende i Fredensborg Kommune.

Der er bustur fra et af de to lokale dagcentre, de to Pleje- og aktivitetscentre samt rådhuset kl. 08.30 og turen koster 200 kr. per person. Sejladsen går fra København og ud på Øresund med skøn udsigt og masser af frisk luft.

Der vil under hele sejladsen være mulighed for at nyde udsigten og den friske luft fra agterdækket og alle får mulighed for at nyde en gratis kop kaffe eller te i Columbus Club samt i Navigator’s bar. Samt høre sangerinde Inge Marie fra Dræsinebanden. Såfremt man måtte ønske det, vil det også være muligt at købe øl, vin og vand.

Til frokost er der buffet i Restaurant 7 Seas og Blue Riband inkl. 1 øl/sodavand/glas vin pr. person. Turen på sundet slutter kl. 14:30 med ankomst til København og retur til din by.

Husk at medbringe gyldigt billede-id. (Pas eller kørekort)

Book din plads her https://www.fredensborg.dk/borger/senior-og-pension/pensionistudflugt