I år er ikke noget almindeligt år. Derfor har Cyklistforbundet tilpasset sin store årlige kollegakampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE til hjemmekontoret - og udvidet med to ugers ekstra cykling i september. Flere afdelinger i Fredensborg Kommune er tilmeldt kampagnen. 

Cyklistforbundet har i år taget bestik af situationen og hjælper de mange danskere, der har arbejdet hjemmefra i månedsvis med alligevel at kunne deltage i den store cykelevent VI CYKLER TIL ARBEJDE, som kører 1.-30. maj.

Fredensborg kommune deltager med flere hold  -blandt andet Team gode ben. Det samme er gældende for medarbejder ved skoler og institutioner. Humlebæk Skole stiller med et hold de kalder for Lærerne i Bevægelse og Blå Kors Humlebæk stiller op med holdet Blå Cross. 

I kampagnen tilmelder man i hold på 2-16 kollegaer og dyster om flest dage på cyklen. Årets hovedpræmie er en elcykel fra Gazelle til alle på vinderholdet. Der er åbent for tilmelding helt frem til kampagnestart på www.vcta.dk

Cyklistforbundet hjælper alle deltagere med ideer til, hvordan man kan omdanne den traditionelle VI CYKLER TIL ARBEJDE til VI CYKLER HJEMMEFRA og få mere cykling ind i sin hverdag fra hjemmekontoret.

Få to ugers september cykling med i købet

For langt de fleste deltagere er det virksomheden, som betaler deltagergebyret for at bakke op om mere motion i hverdagen. Men for nogle virksomheder kan det på grund af corona-situationen virke mindre oplagt at deltage i årets kampagne.

Derfor har Cyklistforbundet også udvidet kampagnen med en to ugers mini-kampagne til september. Tilmelder man sig til maj-kampagnen, får man september-delen gratis med i købet. 

- Vi ved jo godt, at corona i den grad påvirker manges arbejdsdag. Derfor siger vi: Savner du hverdagens fællesskab med kollegaerne? Har du efter mange måneders hjemmearbejde brug for lidt mere motion i hverdagen? Så vær med i VI CYKLER HJEMMEFRA - og ellers er der nye muligheder og flere præmier til september, siger Sidsel Friis Marxen.