I Fredensborg Kommune er vi meget glade for alle cyklister, og vi er ekstra glade for dem, som har god stil og styr på motionscyklen, skriver Fredensborg Kommune i en pressemeddelelse om en ny kampagne der skal sætte fokus påhurtigkørende cyklister. 

I løbet af april kan du møde vejplakater med sloganet 'God tur, God stil' på Strandvejen og landevejene i Nordsjælland. For pladsen kan være trang, når der er mange cyklister på vejene. Derfor er det god stil at tage hensyn til de andre trafikanter - både dem til fods, og to eller fire hjul.

"Vores smukke landskaber i Fredensborg Kommune er meget attraktive områder for cykeltræning. Men vi skal være her alle sammen. Derfor håber jeg, at alle trafikanter vil vise hensyn til de andre på vores fælles veje og stier", siger Flemming Rømer, der er formand for Infrastruktur- og Teknikudvalget, og uddyber:
"Jeg vil samtidig gerne opfordre motionscyklisterne til at benytte klokken, give tegn og trække ind på én række, så både bilister og cyklister kan holde god afstand, når de passerer hinanden. Det gælder især på de små veje på landet, hvor der ikke er ret meget plads og mange motionscyklister".

Fredensborg Kommune sætter i denne tid sammen med Furesø -, Gentofte -, Hørsholm - og Helsingør Kommuner fokus på de hurtigkørende cyklister.