Mandag den 1. februar har Endrupskolens nye skoleleder Helle Toftekær første ”skoledag”. Helle Toftekær efterfølger Finn Drabe, som netop er gået på pension. 


Helle er uddannet folkeskolelærer og har efterfølgende efteruddannet sig som cand. pæd. i didaktik i dansk. Hun kommer med en spændende karriere i bagagen. Helle Toftekær har blandt andet været ansat på den tidligere Nivå Centralskole som lærer. Fra folkeskolen tog Helle en afstikker først til Gyldendal Forlag, hvor hun var forlagsredaktør og efterfølgende til UCC, hvor hun var lektor ved læreruddannelsen. Fra UCC vendte Helle tilbage til folkeskolen som pædagogisk afdelingsleder ved Espergærde Skole, inden hun tog et nyt spring i karrieren og blev ansat som skoleleder på Holtehus Efterskole.


Nu vender Helle tilbage til folkeskoleområdet som skoleleder for Endrupskolen.Med valget af Helle Toftekær får Endrupskolen således en leder med solid erfaring fra folkeskoleskoleområdet og med en dyb faglig viden bl.a. på ordblindeområdet samt erfaring med skoleledelse suppleret med en formel lederuddannelse. Helle Toftekær er 55 år og bor i Helsingør.

 

I lyset af corona bliver dagen endnu ikke fejret på helt samme festlige vis, som der ellers er tradition for ved indsættelser af nye inspektører.