Et flertal i folketinget har besluttet at skære kraftigt i midlerne til de sociale indsatser hele landet over - også i Kokkedal, hvilket giver visse bekymringer hos Kokkedal på vej.

Beslutningen er i de seneste dage blevet genstand for stor mediebevågenhed, og flere instanser kritiserer nu tiltaget. For hvordan kan man med sikkerhed vide, at alle de solide tiltag, der udføres i de boligsociale helhedsplaner landet over, føres videre med samme ihærdighed uden en helhjertet og sammenhængende indsats?

Og kan man være sikre på, at der fortsat vil være fokus på beskæftigelse, tryghed og fællesskab uden de fornødne midler?

- Vi ved, at landets boligsociale indsatser på lang sigt er til fordel for alle, skriver Kokkedal på vej i deres seneste nyhedsbrev.

Hvis du ikke har haft mulighed for at følge med i debatten, så bringer Radio Humleborg på søndag en samtale med Ole Skjellerup der leder Kokkedal På Vej.

Han fortæller om

- generelt om Kokkedal På Vej
- boligsocial helhedsplan
- uddannelse og beskæftigelse
- forebyggelse
- tryghed og trivsel
- de mange nationaliteter i området
- kriminalpræventiv indsats
- samarbejdspartnere
- finansiering
- det nye boligforlig
- konsekvenser

 

Indslaget med Ole Skjellerup fra Kokkedal på vej, bringer Radio Humleborg i udsendelsen, Morgenkrydderen der sendes søndag den 27. september mellem kl. 10 og 12 med genudsendelse mandag kl. 18 til 20 samt i en efterfølgende podcast på hjemmeside og der hvor du lytter til dine podcasts.

Underskriftsindsamling

I forbindelse med sagen er der blevet oprettet en underskriftsindsamling mod den politiske beslutning om at skære kraftigt i midlerne til de sociale indsatser. Hvis du er imod, at de boligsociale indsatser i Kokkedal og resten af Danmark bliver kraftigt beskåret - så kan man skrive under her:

https://www.skrivunder.net/red_de_boligsociale_helhedsplaner?s=76280977&fbclid=IwAR3mueIpFeulagmNlBumGzsiOuvsrTeVS05PZ6xrulmu6ZeY18hCGX-5sqE