På initiativ fra ungdomsskolens bestyrelsesformand Rasmus Østrup Møller stillede 10 af medlemmerne af Fredensborg byråd op som frivillige voksne til den alkoholfrie ungdomsfest Polka House i Ungecenter fredag aften.

Sammen med de ca. 20 frivillige forældre havde politikerne tjanser som at tjekke sygesikringsbevis, kropsvisitere, sætte armbånd på, hænge overtøj i garderoben, sælge sodavand og slik og ellers sørge for, at de unge fik en god fest i trygge omgivelser.

Initiativet blev taget, fordi Rasmus Østrup Møller gerne ville vise byrådet noget af det arbejde, frivillige forældre og Ungfredensborg gør for den brede gruppe unge. Thomas Lykke Pedersen fik også anledning til at rose forældrene og de ansatte for det vigtige arbejde med at give de unge gode oplevelser og god grund til at udskyde alkoholdebuten.

Politikerne fik desuden mulighed for at møde kommunens måske kommende politikere, nemlig Unge med Visioner, som er et nyetableret Ungeråd bestående af unge fra alle kommunens byer. De unge fik stillet politikerne diverse spørgsmål og fik fortalt om festivalen, de er ved at arrangere til september.