Byrådsmedlem Hanne Berg er valgt som ny formand for SF Fredensborg-Hørsholm. Hanne fortsætter i byrådet ved siden af sin nye formandspost.


Hanne Berg afløser formanden gennem de seneste år Ole Bergmann, der havde valgt ikke at genopstille som formand. Der blev udtrykt stor tak til Ole for hans betydelige indsats i de forløbne år.


Ole fortsætter i bestyrelsen som suppleant.
Torben Forskov, Nivå, Lis Grete Møller, Fredensborg, og Benno Arndt, Hørsholm blev genvalgt til bestyrelsen, der også består af Ulla Frøsig og Berit Holtegaard, begge fra Humlebæk. Lisbeth Østfeldt, Nivå, blev valgt som suppleant til bestyrelsen.


”I SF slår vi dørene op for alle nye med interesse for politiske samtaler og kampagner, for at få en endnu bedre kommune at bo i”, siger Hanne Berg. Hun fortsætter: ”Vi støtter også SF´s landspolitiske kampe for en ny og ambitiøs klima- og naturindsats, mindre ulighed og med at fastholde et Danmark med et humanistisk og tolerant menneskesyn. ”


Inden generalforsamlingen gav folketingsmedlem Trine Torp en orientering om den aktuelle politiske situation om SF´s arbejde i Folketinget. Peter Westermann, EU-kandidat for SF, og Anna Ockelmann, SF´s lokale, unge folketingskandidat var også inviteret med til generalforsamlingen.