Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Har man problemer med at få barnet til at falde i søvn, kan man den 7. marts få gode råd i Fredensborg Biblioteks nye barselscafé.

 

Det er ikke tit, at Fredensborg Bibliotekerne reklamerer med, at deres arrangementer er søvndyssende, men den 7. marts klokken 10-12 skulle bedre søvn gerne blive resultatet, når sundhedsplejerske og forfatter Helen Lyng Hansen fra hjemmesiden netsundhedsplejerske.dk kommer på besøg på Fredensborg Bibliotek.

 

Helen Lyng Hansen vil til foredraget den 7. marts dele ud af sin store viden om småbørn, herunder hvordan man løser problemer med, at få specielt de 0-3-årige til at falde i søvn om aftenen. Det er naturligvis også muligt at stille masser af spørgsmål om børns søvn.

 

Billetter til arrangementet koster 25 kroner for voksne, mens børnene kommer gratis ind. Billetter kan købes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.

 

Arrangementet med Helen Lyng Hansen er en del af Fredensborg Bibliotekerne og Fredensborg Kommunes sundhedsplejes nye samarbejde omkring barselscaféer. Ved alle barselscaféer vil der være sundhedsplejersker til stede, som man kan spørge til råds, ligesom bibliotekets personale kan være behjælpeligt med litteratur om børnepasning og – i dette tilfælde – bøger med godnatlæsning.