Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Arbejdet med selvhjælpsgrupper starter igen i Fredensborg Kommune som en arbejdsgren indenfor Frivilligcenteret. Det er Karina Bach Mikkelsen som har sagt ja til frivilligt at lede arbejdet. Karina kommer med et stort engagement og viden om området. Blandt andet var hun en del af teamet, da Selvhjælp sidste gang fandtes i Frivilligcenteret for tre år siden.

Karina drømmer om, at Selvhjælpsgrupperne bliver en naturlig og integreret del af arbejdet med mennesker, der befinder sig i udfordrende livssituationer.

Selvhjælp er fortrolige samtaler i grupper mellem mennesker, der står i samme situation. Det kan være diagnoser, herunder stress, angst, depression, eller det kan være pårørende til syge, mennesker i sorg, ensomme voksne eller unge. Samtalerne er fortrolige og foregår på ’neutral grund’. Styrken ved selvhjælpsgrupper er, at man får en fælles vandring med andre i samme situation, som man kan dele tanker og erfaringer med.

Karina glæder sig til at komme i gang med at oprette nye grupper, så hvis du har ideer til evt. grupper, ønsker du at være frivillig hos Selvhjælp Fredensborg som igangsætter af grupper, eller har du brug for en individuel samtale, er du velkommen til at rette henvendelse til Karina på Facebooksiden Selvhjælp Fredensborg eller på denne mail

Du er også meget velkommen til at komme forbi Frivilligcenteret i Humlebæk, Teglgårdsvej 423A, hver onsdag formiddag ml. 9 og 12 fra den 14. november, hvor Karina vil være at træffe.