Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Hvert år, den første søndag i december måned, afholdes der Julemærkemarch rundt omkring i hele landet. Overskud fra marchen går til julemærkehjemmene. I år er der julemærkemarch med start ved Fredensborg Skole Benediktevej. Det er søndag den 2. december 2018 klokken 09.00.


Man kan enten vælge at gå eller løbe turen. Uanset hvad tid man starter, skal alle være i mål senest 4 timer efter.

Man kan vælge mellem to ruter på henholdsvis 5 og 10 km. Minimum én af ruterne kan gennemføres med kørestol, barnevogn, o.lign.

Der er forhåndstilmelde dig på www.julemaerkemarchen.dk, hvor du sparer 10 kr. på medaljen. Samtidig er du sikker på, at der er en medalje til dig på dagen. Du kan også blot møde op på startstedet på det anførte starttidspunkt

Hvis I er et hold skal man samle mindst 10 deltagere for at kunne stille et hold. Hold skal forhåndstilmeldes med et holdnavn og en kontaktperson.
Tilmelding skal ske på www.julemaerkemarchen.dk inden 15/11-2018.

Alle hold får Julemærkemarchens holdplakette efter marchen.

Der er holdpræmier til de 2 største hold i følgende kategorier: skole/ungdomshold, firma/postale hold, familiehold og idræts-/vandreklubber.

Når du møder frem på startstedet, får du udleveret et startkort, som er dit bevis på at have betalt. Når turen er slut, ombyttes startkortet til en medalje, hvis du har valgt dette. Alle kan få udleveret et diplom, hvis dette ønskes.

Prisen for deltagelse inkl. medalje er 60 kr. ved tilmelding inden 15. november og ellers er det 70 kr. på startstedet. Pris for deltagelse uden medalje vil være 25 kr ved forhåndstilmeldning og 30 kr. på startstedet. Alle priser er minimumspriser – da man gerne må betale mere som gave, da der jo
er tale om en velgørende indsamling.


Betaling: Ved forhåndstilmelding kan du betale med MobilePay tlf. 87807 eller bankoverførsel reg. 1551 kontonr. 9308342. Ordren bliver ikke registreret før
pengene er modtaget. På startstedet betales primært med kontanter.

Bemærk at når man går/løber, foregår det på eget ansvar. Ruten kan gå ad både offentlige og private veje. Vis hensyn og overhold de almindelige færdselsregler. Husdyr skal holdes i snor. Der er ingen tidtagning.

Hør interview med Peter Pileborg som er lokal arrangør af Julemærkemarchen: