Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Der arbejdes på højtryk og alle dage på at få gadelys i Kokkedal og Nivå igen. Kommunens leverandør Verdo er lige nu i gang med det store fejlfindingsarbejde, hvor masterne åbnes og ledningerne måles og kontrolleres. 

Fredensborg Kommune burde allerede i fredags har været klar med 80 % af lyset og at det øvrige lys vil være i orden senest onsdag / torsdag i denne uge.


I Nivå arbejder der også på højtryk på at få lyset tilbage igen syd for Nivå Centret. Her forventes, at lyset kommer i løbet af få dage, men arbejdet er omfattende.


Nogle steder vil man bemærke, at lyset er tændt hele dagen. Det er en del af arbejdet.
Verdo har en vagttelefon som er døgnbemandet. Telefonnummeret til den er 70 100 238, men husk, at de er klar over, at der mangler lys i Kokkedal og Nivå.

Hvorfor opstår der problemer?

Det væsentligste problem er, at der trænger fugt ind i ledningerne som dermed kortslutter. Det har været en ekstrem tør sommer og efterårets vand kombineret med et ældre ledningsanlæg med mange gamle samlinger er medvirkende til at problemerne opstår så massivt lige nu.

Det er planen, at kommunen efter at have har overtaget belysningsanlægget fra Ørsted, vil gennemgå og forny ledningerne sammen med den nuværende entreprenør. Det vil ske på den længere bane og Kokkedal er et at de steder, hvor indsatsen står først for – men selvfølgelig først når de akutte problemer er afhjulpet.