I samarbejde med Nordsjællands Landboforening og Fredensborg Landsbyråd inviterer Fredensborg Kommune til borgermøde om "Det gode liv på landet" den 22. august 2018.

Landområdet i Fredensborg Kommune er stort og rummer mange landejendomme af vidt forskellig størrelse. På borgermødet stiller oplægsholderne skarpt på relevante nyheder og ændringer på miljø-, vand- og trafikområdet samt for dyrehold. 

"Fredensborg Kommune er privilegeret med et stort og smukt landområde, der har værdi for alle borgere. Jeg glæder mig derfor over, at vi med dette møde fortsætter vores gode tradition for både en god dialog og for at udveksle ny viden", siger borgmester Thomas Lykke Pedersen. 

Udvalgsformand for Plan-, Miljø- og Klimaudvalget, Lars Simonsen, bakker op:
"Vi skal bevare de fantastiske naturværdier, vi har her i kommunen. Men det er ikke det samme som, at alt skal stå stille - tværtimod. Men det kræver, at vi er opdaterede på ny viden og kender hinandens mål og hensyn. Det hjælper dette møde til". 

Næstformand i Nordsjællands Landboforening, Søren Hansen, håber at mange møder op:
"Vi har sammensat et godt program, hvor vi kommer vidt omkring på de forskellige fagområder - men hvor der også er god tid til at mødes og tale sammen på de forskellige stande", siger Søren Hansen. 

Mødet afholdes den 22. august 2018 fra kl. 17.00-19.30 på rådhuset, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal 

Læs mere her