Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Karlebo Sommerfest byder på en vaskeægte politisk sommerdebat, lørdag den 11. august 2018 kl. 12.20-13.00, mellem tre folketingskandidater. Folketingsvalget nærmer sig med hastige skridt og kommer senest i juni 2019, kun statsminister Lars Løkke Rasmussen kender datoen.

Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt, Venstres Kristian Nørgaard Jensen og Socialdemokratiets Per Frost Henriksen har sagt ja til at stille op til valgdebat midt i den folkelige landsbyfest, Karlebo Sommerfest lørdag den 11. august. Valgdebatten er på festpladsen, Karlebovej 4, Karlebo, 2980 Kokkedal.

Den landskendte Morten Messerschmidt, DF er netop valgt til Folketingskandidat i Fredensborgkredsen og kun et par uger før blev den lokale byrådsveteran Per Frost Henriksen valgt som sit partis kandidat. Kristian Nørgaard Jensen, V fra Rungsted har været kandidat i Fredensborgkredsen i et par år. Der er lagt op til åben debat i en skarp halv time uden udenomssnak, det oplyser Per Frost Henriksen på vegne af de tre partier.

 

Læs mere om Karlebo Byfest 2018 her: Sommerfest i Karlebo 2018