Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Søndag den 26. august byder Fredensborg Atletik Klub igen velkommen til motionsløbet Esrum Sø Rundt, som hvert år trækker flere tusinde løbere fra nær og fjern til slotsbyen. Det er den klassiske udfordring for alle motionister, der gerne vil prøve kræfter med løb i kuperet terræn og i smukke, åbne landskaber. 

Om du er frisk fra sofaen, træner flere gange om ugen eller holder dig i form med løb til arbejde, så har Esrum Sø Rundt en rute for dig.


Esrum Sø Rundt, søndag d. 26 august 2018, byder på følgende udfordringer:


Kongeetapen 27 km
Slotsetapen 10 km
Prinsesse Isabella ruten 5 km (separat start for børn og for voksne)
Fredensborg Børneløb 1,5 km


Esrum Sø Rundt har start-/målområde og stævneplads ved Fredensborg Slot, Slotsgade, Fredensborg. Tag hele familien med og oplev de smukke omgivelser omkring Fredensborg Slot. Der er mulighed for shopping i gågaden, hvor flere butikker ekstraordinært holder åbent.

Esrum Sø Rundt har været afholdt hvert år siden 1972 og er et af Danmarks smukkeste og mest udfordrende motionsløb. Fredensborg Slot er Dronning Margrethes residens i forårs- og efterårsmånederne, og det vidtforgrenede slotsanlæg danner unikke rammer for Esrum Sø Rundt.

Hvis du deltager i 27 km Kongeetapen, får du et diplom og en stor, flot medalje – deltager du på andre ruter får du en flot løbsmedalje.

Esrum Sø Rundt handler om motion, velvære og sammenhold, og vi har plads til både nybegyndere og rutinerede løbere.

Trafikale restriktioner på løbsdagen søndag:


Slotsgade/Jernbanegade er spærret for al trafik fra Bakkedraget til Wiedeveltsvej kl. 7-16 (åbnes dog for trafik fra Bakkedraget til Østrupsvej kl 11.50.)
Endrupvej/Fredensborgvej er spærret for al trafik fra Ryttervænget til Esrum Søvej kl. 11.00-12.15
Esrum Søvej og Harreshøjvej ensrettes søndag fra kl. 11:15 til 12:30 i nordgående retning fra Jonstrup til Esrumvej
Sørupvej er spærret for gennemkørsel ved Sørup Havn kl. 11.30-14.30
Trafikken på rute 205 afvikles af Politiets Beredskabskorps i det nordlige spor mellem Harreshøjvej og Gribskov.
Stenholtsvej er ensrettet i sydgående retning fra kl. 12:00-14:00


Øvrigt


Der skal regnes med ventetid på Slotsvænget og Skovsvinget mellem kl. 11:30 og 12:30, da 10 km-løberne skal passere disse, ligesom der er løbere på Sørupvej fra kl. 11:30 til 14:30. Hastigheden er begrænset til 30 km i timen - tag hensyn til løberne og vig for disse.
Der er standsningsforbud på hele Slotsgade, Slotspladsen og Jernbanegade op til Wiedeweltsvej - fjern gerne bilen dagen før af hensyn til opbygningen.

 

PODCAST: Interview med Jan Pold fra Fredensborg Atletik klub