Kan du godt lide at cykle eller gå en tur i det grønne forår. Eller er du til oplevelser i skoven, eller er du til kultur eller fotosafari – så er du måske en af de mange, der nyder godt af www.fredensborg.dk/oplevelser.

På kommunens hjemmeside – fredensborg.dk – besøges Oplevel-sessiden og dens mange tilbud af op til 2.000 brugere hver måned.

Oplevelsessiden gik i luften som en service sidste forår, og siden har besøgstallet været stigende. Succesen skyldes, at siden tilbyder mange og næsten uendelige muligheder for at få oplevelser i naturen. Det er forslag til cykelture på 5 kilometer, 10, 20 - og en tur der går hele kommunen rundt på næsten 40 kilometer. Der er forslag til skønne motionsruter i de fire bysamfund.

Der er mulighed for mountainbiketure i Stasevang – og endda med mulighed for at låne cykel gratis. Stavgangshold og andre sjove motionshold i Fre-densborg ved Knurrenborg Vang. Der er GPS skattejagt i skoven, fotosafari i Kokkedal, mulighed for børn og bedsteforældre at dyrke grøntsager sammen og meget, meget mere.

”Siden med oplevelser giver et godt indblik i de mange gratis tilbud og muligheder, vi kan tilbyder borgerne. Her er skov, vand, marker og masser af stier. Ja der er noget for enhver smag.  Både i hele kommunen men også i ens eget nærområde. Det er et stort plus,” udtaler Per Frost Henriksen, formand for Fritids- og Erhvervsudval-get. Tjek www.fredensborg.dk/oplevelser og tag oplevelserne med på din mobil.

{jcomments on}