Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Socialdemokratiet vil tage initiativ til, at Kommunen ved et årligt arrangement er med til at fejre de frivillige ledere fra foreningslivet ved et aftenarrangement med spisning, underholdning og eventuelt uddeling af lederprisen.

”Vi vil gerne markere, at vi anerkender den store indsats, frivillige ledere yder. Socialdemokratiet foreslår, at det markeres ved et festligt arrangement med repræsentanter fra foreningerne, hvor der takkes for det store det enorme arbejde, der ydes af frivillige trænere og ledere,” siger formand for Fritids- og Idrætsudvalget Bo Hilsted (S)på vegne af den Socialdemokratiske byrådsgruppe.
Socialdemokratiet forestiller sig, at det nyvalgte Folkeoplysningsudvalg skal have en central rolle i hvordan sådan en ”Frivillig Aften” skal løbe af stablen.

”Den frivillige foreningsindsats er så central i vores lokale samfund, at det er på sin plads at få givet nogle velmente skulderklap til foreninger og frivillige, der hver eneste dag yder en indsats på mange leder. Foreningslivet binder mange ting sammen, det skal påskønnes,” slutter formand for Fritids- og Idrætsudvalget Bo Hilsted (S)