Da den nyeprisuddeling Guldtuben, løb af stablen lørdag aften i Royal Arena, blev der hentet to priser hjem af bosidende Fredensborgere. Blandt andet vandt Uffe Holm i kategorien Bedst på Instragram.

Til Guldtuben samles Danmarks største skabere af videoindhold for at lade seerne hylde og kåre årets vindere som de bedste i adskillige kategorier! For første gang kan man i 2017 nominere på tværs af hele fire sociale medier; YouTube, Facebook, Snapchat og Instagram. Guldtuben er et uvildigt award show, hvor det danske folk får mulighed for at vælge vinderne. Først ved at nominere og sidenhen stemme blandt de nominerede.

Fredensborg er åbenbart helt med på norderne, når det gælder skabelse af videoindhold på de sociale medier. Den lokale komiker Uffe Holm og hans datter vandt i kategorien "bedst på Instagram" og i kategorien Årets Collab vand Niki Topgaard, ligeledes fra Fredensborg, prisen fik han for hans "samarbejde" (Collab.) med nmakkeren Alexander Husum for '3 GANGE PÅ HOSPITALET // Ultimativ roommate prankwar - Afsnit 1'

Aleaxander Husum blev i øvrigt den helt store vindermed hele tre priser.

Niki Topgaard har desuden gjort sig særligt bemærket de seneste år, i det at han rejser jorden rundt for at se locations for kendte filmscener. F.eks Ringens Herre og Star Wars. Ikke nok med at han tager ud til stederne, så benytter han også kostumer fra filmscenerne og foreviger filmscener på video.

Lørdagens awardshow blev bragt i bedste sendetid på TV2 Zulu.

Billede fra Facebook af Niki Topgaard og Alexander Husum.