Tag hele familien med når vi indvier den nye bålhytte tirsdag den 20. juni kl. 18.30 - 20.00 Hytten ligger i den sydøstlige ende af Dageløkke Skov, lige nord for lergravene i Nivå.

 

Program:
• Velkomst v/Jens Bjerregaard Christensen, skovrider Naturstyrelsen Nordsjælland og Per Frost Henriksen, formand for Fritids– og Idrætsudvalget i Fredensborg Kommune

• Om bålhytten bygget af unge v/ Frederik Gehrke, Børne- og ungemedarbejder i Nivå Nu

• Præsentation af aktivitetskasse v/ Anne-Lene, Anne og Martin, Gang i Fredensborg

• Lege og aktiviteter v/ Anne-Lene, Anne og Martin, Gang i Fredensborg

Mød bare op - tilmelding er ikke nødvendig. Udover lege og aktiviteter for store og små, byder vi på frugt og lidt at drikke.

Bålhytten i Dageløkke Skov
Bålhytten er til fri afbenyttelse for alle skovens gæster. Her kan du tænde op i grillen eller nyde en kop kaffe. Når der ligger brænde, er du velkommen til at tage, ellers må du medbringe kul og brænde selv. Der er udviklet en række aktiviteter til stedet, hvor du får mere at vide om skovens smådyr, træer og kulturhistorie samt inspiration til lege og dyste. Nogle af aktiviteterne er velegnet for familieturen, andre til en skovtur med mange deltagere. Aktivitetsbeskrivelser og udstyr kan lånes på Nivå og Humlebæk Biblioteker

Bålhytten er opført af Nivå Nu og elever fra Nivå Skole Nord med hjælp fra Skovskolen i Nødebo. Bag etableringen står Gang i Fredensborg, partnerskabet mellem Naturstyrelsen Nordsjælland og Fredensborg Kommune.

Venlige hilsner fra partnerskabet Gang i Fredensborg