Mangler der farve på ægget? Er gækkebrevet stadig bare et stykke papir? Og har I aldrig løbet æggestafet på græsballer? Så kan det prøves til Påske Pop-up arrangementet på Skolen i Virkeligheden, Krogerupvej 21 i Humlebæk, tirsdag den 11. april kl. 10.00 – 14.00 for hele familien.

Sammen med Gang i Fredensborg inviterer Skolen i Virkeligheden børn, forældre og gerne bedsteforældre til påskehygge. Arrangementet er gratis, medbring bare de æg der skal males på.

"Tirsdag den 11. april pynter vi op til påske. Vi pynter påsketræ, bygger reder, maler æg med naturfarver, f.eks. rødbede og gurkemeje og så er der aktiviteter udendørs. Der er æggestafet over græsballer og vi får også endeligt svar på om det var ægget eller påsken som kom først" siger Lotte Larzen, naturvejleder hos Skolen i Virkeligheden.

Vi glæder os til at se bedsteforældre, forældre og børn til Påske Pop-up i Humlebæk. Der bliver sjove og hyggelige aktiviteter, samt kaffe og saft på dagen.

Har I lyst til at komme og hygge i et par timer skal man tilmelde sig til Lotte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så sætter hun gryderne over.