Foreningen Sind i Fredensborg-Hørsholm har tirsdag den 1. november 2016, foredrag hos Fredensborg Frivilligcenter i Humlebæk om Diamantforløbet, hvor to eksperter taler om vredeshåndtering for børn, unge og professionelle.

Hvert fjerde barn eller ung står på forskellig vis uden for eller ved siden af samfundet. Har vi som samfund råd til og interesse i, at flere og flere dømmes ude af fællesskabet allerede som børn?

Særligt de børn og unge, der reagerer med vrede, aggression og drilleri problematiseres, diagnosticeres, medicineres og ekskluderes.

Hvordan kan vi forstå dem? Kan deres adfærd forstås som sunde reaktioner på svære livsbetingelser?

Ud fra de såkaldte Diamantforløb vil to eksperter tale om vredeshåndtering for børn, unge og professionelle.

Foredragsholdere: Maria Dressler (billedet) er autoriseret psykolog og ekstern lektor ved Københavns Universitet. Camilla Obel er uddannet lærer, og har igennem mange år arbejdet som skoleleder.

Begge har de de seneste år været udviklere og projektledere på Diamantforløbene - Vredeshåndtering for børn, unge og professionelle.

Det er foreningen Sind i Fredensborg-Hørsholm som er vært ved arrangementet.

Tid: Tirsdag den 1. november kl 19.00 -21.00
Sted: Frivilligcenter Fredensborg, Teglgårdsvej 423A, 3050 Humlebæk

Få yderligere information om arrangementet hos Camilla Obel på 29370045 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere om Diamantforløbet her: http://diamantforlobet.dk/