Det poetisk, folkelige og maleriagtige vandt fotokonkurrencen ”Fortæl Fredensborg Kommune”. 81 flotte fotos rundt omkring fra kommune indsendt af 34 dygtige fotografer indgik i kommunens udskrevne fotokonkurrence om at fortælle det bedste sted eller et godt motiv på det gode liv.

”Vi har været rigtig glade for de mange gode fotos. Det bærer tydeligt præg af, at vi bor i en smuk kommune. Tak til alle der har bidraget til at fortælle kommune i billeder,” siger borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Dommerkomiteen valgte at præmiere tre billeder.

Det ene er taget af Peter J. Brandt fra Fredensborg. Det viser Fredensborg Station en diset morgen. Det vandt for dets poesi.

Det andet billede er taget af Dorthe Friis og viser Langstrup Mose en tidlig morgen: det vandt med begrundelse: ”Et guldaldermaleri” og endelig vandt Erik Nielsen fra Nivå for sit billede af loppemarked i Kalvehaven. Begrundelsen var her, at det var et ”folkeligt og stemningsmættet billede”.

Vinderbillederne og et uddrag af de øvrige vil i den kommende tid kunne ses på biblioteker, plejecentre og daghjem. Alle fotos kan ses på www.fredensborg.dk/fortælmedbilleder

Vinderne fik et gavekort til Nivaagaards Malerisamling.