Kender du et helt særligt sted i naturen? Ved du hvor det er godt at fiske, eller hvor man kan se den smukkeste solnedgang – og har du lyst til at dele disse steder og oplevelser med andre?

Vil du høre mere om natur- og motionsvenner i Kongernes Nordsjælland så kom til informationsaften torsdag d. 29. september kl 17 -19 i Fredensborg Gamle Bio, Jernbanegade 4, 3480 Fredensborg. Her vil du møde andre frivillige og få mulighed for at fortælle om dine yndlingssteder i naturen. Samtidig vil Naturvejleder, Martin Wiberg og Friluftskonsulent, Flemming Larsen, inspirerer til, hvordan du kan agere i rollen som frivillig natur- og motionsven.

Du vil også få spændene information om nogle af de mange naturområder der omslutter både din egen og dine nabokommuner – måske vil du opdage nye steder.
Der vil i løbet af aftenen blive serveret sandwich og kildevand.

Et samarbejde med andre

Fredensborg, Helsingør, Halsnæs og Gribskov kommune har i samarbejde med Naturstyrelsen Nordsjælland et ønske om, at få flere af kommunernes borgere, der ikke kommer så tit i naturen, til at bruge den mere.

Som frivillig natur- og motionsven kan du sammen med andre, eller for dig selv, give dine medborgere der ikke kender naturen så godt som du, en hjælpende hånd til at færdes i og bruge de mange naturområder noget mere.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig informationsaftenen i Fredensborg Gamle Bio ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan også tilmelde dig ved at ringe på tlf.: 72 56 25 61. Der er frist for tilmelding torsdag d. 22. september 2016.