Fredensborg by var i lørdags centrum for arrangementet Fredensborg Slotsmarked. Mere end 70 boder bød på en skøn blanding af lokale fødevareproducenter med lækre råvarer som friske grøntsager, syltetøj, honning, glutenfrit brød, hjemmelavet chokolade, juicer, chilisauce, ost, øl og dansk vin – der kunne købes lækker kage, eller økopølse på torvet-

Der deltog også smykkekunstnere, keramikere og billedkunstnere – og man kunne finde dig et skønt pip-house til havens fugle.

Igen i år var Fredensborg Slot repræsenteret med salg af produkter fra den kongelige have. 4-H haverne var forbi med deres klappedyr og den populære brandbil fra Fredensborg Brandvæsen var også på plads. Her kunne man tilmed få et indblik i livreddende førstehjælp. Der var desuden opvisning af Fredensborg Folkedanserforening,

Falke fra Fredensborg Falkonergård og så var der musik med Morthy og Silke. Og så sendte Radio Humleborg direkte fra begivenheden. Her blev der lavet nogle indslag, der også i den kommende tid vil kunne høres på den lokale radio.

Slotsmarkedet blev åbnet med musik fra Helsingør Pigegarde og tale ved borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Det gode vejr var med til at rigitg mange mennesker denne lørdag besøgte Fredensborg Slotsmarked - sjældent har man set så mange mennesker i bybilledet. Fredensborg Slotsmarked var arrangeret af Fredensborg By Handel, med støtte fra Fredensborg Kommune’s kulturpulje.