Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Når en flygtning kommer til Fredensborg Kommune, skal kommunen finde en permanent bolig til flygtningen. Indtil da bor flygtningen i en af kommunens midlertidige indkvarteringer.

Fredensborg Kommune har brug for hjælp til at huse nuværende og kommende flygtninge. I øjeblikket modtages et større antal mennesker, der flygter fra Syrien, Irak og Eritrea.

Behovet for lejeboliger er stort og det antal boliger, der er til rådighed, rækker ikke. Derfor vil kommunen gerne i kontakt med dig, der har lyst og mulighed for at leje et værelse eller lejlighed ud til de nye borgere.

Udlej din bolig til en flygtning

Udlejningen foregår som en normal fremlejeaftale mellem udlejer og lejer.

Fredensborg Kommune står til rådighed med praktisk råd og vejledning i forbindelse med udlejningen. Kommunen bistår også gerne med tolkebistand i forbindelse med indflytning og ved udarbejdelse af lejekontrakter.

Kommunen søger også egentlige lejligheder, der kan udlejes som almindelige lejeboliger. Udlejningen foregår direkte mellem udlejer og den enkelte flygtning, og aftalen vil blive indgået i henhold til Lejeloven.

Hvis du er interesseret eller vil vide mere om udlejning af lejligheder til flygtninge, eller fremleje af værelse i din bolig, kan du kontakte kommunens medarbejdere, Emil Hermund på telefon 30 46 78 91 eller Charlotte Hoegh på telefon 22 24 98 43.

Læs mere på www.fredensborg.dk