Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Lørdag den 12. december kan børn komme hen på biblioteket i Fredensborg, Humlebæk og Nivå med en juletegning og få en gave til gengæld.

Fredensborg Bibliotekerne skal bruge en masse juletegninger til at hænge op og skabe julestemning på biblioteket.

Derfor inviterer børnebibliotekarerne på Fredensborg, Humlebæk og Nivå Bibliotek børn mellem 3 og 12 år til lørdag den 12. december at komme med en juletegning. Til gengæld for juletegningen kan børnene få lov til at fiske en kalendergave op af julegavebassinet ved hjælp af fiskestang og -snøre.

Arrangementet finder sted på Fredensborg og Humlebæk Bibliotek den 12. december klokken 10-13, mens man på Nivå Bibliotek og Medborgercenter kan komme helt til klokken 14. Der er dog kun cirka 50 gaver hvert sted, så man skal måske ikke vente for længe med at dukke op.

Da biblioteket gerne vil have så mange juletegninger som muligt, lover børnebibliotekaren, at der nok skal blive mulighed for også at tegne på biblioteket, hvis man ikke har en tegning med hjemmefra.

Kan man ikke være med til at jule den 12. december, er der allerede den 5. december klokken 11-13 mulighed for at flette julehjerter på Humlebæk Bibliotek med klippeklistre-eksperterne Marianne Pedersen og hendes søn Thomas. Og hvis man indfinder sig på Fredensborg Bibliotek den 11. december klokken 10, kan man opleve et stemningsfuldt Lucia-optog med elever fra Fredensborg Skole.