Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Der er stadig afbrændingsforbud på trods af masser af regn. - Dog ser Nordsjællands brandvæsen positivt på en snarlig ophævelse af forbuddet, såfremt det fortsætter med at regne i de næste dage. Det er derfor vigtigt, at man væbner sig med tålmodighed og følger det gældende forbud.

Fredensborg Kommune indbyder til borgermøde om erhvervsaktiviteter på det tidligere Prøvelyst Teglværk, så har du nogle gode idéer og forslag til planlægningen for erhvervsaktiviteter på det tidligere Prøvelyst Teglværk, Karlebovej 59, så kig forbi karlebo Kirke den 13. september 2018.

Er du fyldt 65 år og bor i Fredensborg kommune - så tilbyder kommunen en samtale om det gode seniorliv og et sundhedstjek.  Kom og få en snak med kommunens forebyggelseskoordinator og hent inspiration til, hvordan du lever et godt seniorliv.

Nivå Centerforening og Nivå Fonden inviterer til Foreningernes dag i Nivå Centret lørdag den 18. august kl. 11.00 Kom og hils på repræsentanter fra foreningerne i Fredensborg Kommune, som møder op for at fortælle om deres frivillige arbejde.

Frivillige lektiehjælpere har siden 2011 hjulpet børn i Nivå og omegn med opgaverne, og nu starter den nye sæson. Sommerferien går på hæld, og for børn i den skolesøgende alder betyder det, at opgaver og lektier atter kalder. Det kan for de fleste virke som en sur pligt, men det behøver det ikke være.

Den 23. august kl. 18.30 er der borgermøde i Fredensborg om realiseringen af Den Grønne Slotsby. Mødet finder sted på Fredensborg Skole, afdeling Vilhelmsro. På borgermødet fremlægges status for de igangværende planer og visioner for udviklingen af Den Grønne Slotsby.

De kommende måneder inviterer Fredensborg Byråd borgerne til at deltage i udviklingen af en ny vision for Humlebæk Bymidte. Startskuddet går fredag den 17. august 2018.

I samarbejde med Nordsjællands Landboforening og Fredensborg Landsbyråd inviterer Fredensborg Kommune til borgermøde om "Det gode liv på landet" den 22. august 2018.

Fredensborg Kommune indvier ”Egedal Byens Hus” torsdag den 16. august fra kl. 15.30 til 17.30. Arrangementet foregår naturligvis i det nye hus, Egedalsvej 2, 2980 Kokkedal.

Et nyt kursus giver pårørende til langvarigt syge redskaber til at passe på sig selv og undgå sygdomme, der kan følge af de ekstra belastninger i hverdagen.

Søndag den 26. august byder Fredensborg Atletik Klub igen velkommen til motionsløbet Esrum Sø Rundt, som hvert år trækker flere tusinde løbere fra nær og fjern til slotsbyen. Det er den klassiske udfordring for alle motionister, der gerne vil prøve kræfter med løb i kuperet terræn og i smukke, åbne landskaber. 

Vivi Lønborg Andersen lader havelågen stå åben den 18 august mellem 13-16 , hvor alle interesserede er velkomne til at kigge ind. Hun er nemlig en del af den landsdækkende event ”Åben Havelåge 2018”, hvor sprøjtegiftfrie haveejere viser deres have frem for at inspirere andre haveejere til at dyrke haven giftfrit. Hun håber, at rigtigt mange vil kigge forbi og få en god snak om havelivet.

Karlebo Sommerfest byder på en vaskeægte politisk sommerdebat, lørdag den 11. august 2018 kl. 12.20-13.00, mellem tre folketingskandidater. Folketingsvalget nærmer sig med hastige skridt og kommer senest i juni 2019, kun statsminister Lars Løkke Rasmussen kender datoen.