Fredensborg-kunstneren Jørgen Hedegaard, der også er formand for Fredensborg Ny Kunstforeningen belønnes for Årets Motiv 2022 i Fredensborg,da hans bidrag er blevet udvalgt til at pryde Fredensborg Kommunes julekort.

Traditionen tro fejres de frivillige på det sociale område i Fredensborg Kommune med en aften, hvor fællesskabet er i fokus. Frivilligdagen 2022 holdes den 13. december fra 17-20 i Rådhuskælderen på Fredensborg Rådhus, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal.

Natten til mandag udbrød der ildløs i den gamle remise bygning ved Fredensborg Station. Brandvæsnet blev alarmeret kl. 00.34 om ildløs på stationsområdet, og branden var så voldsom at der blev tilkaldt assistance fra mindst en anden brandstation, skriver localeye på deres hjemmeside.

Handicapprisen uddeles i år til Karlebo Bokseklub for at hylde deres helt særlige indsats for personer med Parkinsons sygdom. Prisen overrækkes fredag den 2. december kl. 10.00 hos Karlebo Bokseklub, Nivåhøj Sportshal.

Søndag den 20. november tændes Fredensborg bys juletræ. Det sker med julemand, Toget Futte, Risengrød og for fuld musik med underholdning af både Sten Sejr og Andreas Langvad. Juletræet tændes af 1. viceborgmesteren.

Cafe Kokkedal der er en del af fritidsjobindsatsen i regi af UngFredensborg må lukke ned, da det har vist sig at der er tale om erhvervsvirksomhed uden lovhjemmel - komunen vil dog undersøge om der er andre muligheder for at fortsætte aktiviteten på andre vilkår.

Rådet for Sikker Trafik har kåret Fredensborg Kommune som vinder af Kommunernes Skoletrafiktest 2022, hvor rådet måler og vurderer kommunernes indsats for at gøre børn og unge klar til at færdes sikkert i trafikken

Fredensborg Byråd har vedtaget lokalplanen for det store FORMAT-projekt ved Cirkelhuset i Kokkedal. FORMAT-projektet omfatter hele Cirkelhusgrunden og indeholder udover boliger og store butikker også nye lokaler til Nordsjællands Grundskole og Gymnasium (NGG) samt biograf, hotel mv.

Skolerne i Fredensborg Kommune kommer flot ud i den nye landsdækkende måling af elevernes trivsel. Eleverne har det godt og trives i hverdagen på kommunens folkeskoler. Det viser den nye nationale trivselsmåling, der hvert år gennemføres i alle landets folkeskoler og specialskoler.

Kom med til efterårets skønneste familiedyst når Fredensborg Kommune og Gang i Fredensborg, atter inviterer til FamilieFræs på Fredtoften. I år er det søndag den 6. november kl. 11.00.

Fredensborg Kommunes klimaplan er nu vedtaget med alle dens ambitiøse målsætninger - herunder at kommunen skal være klimaneutral senest i 2040 og hele tiden skal være forberedt på de kommende klimaforandringer.

På blot ét år er antallet af dagpengemodtagere og jobparate kontanthjælpsmodtagere faldet med over 40 pct. Den udvikling glæder Lars Søndergaard, formand for Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget i Fredensborg Kommune.

På byrådsmødet den 26. september blev projektforslaget for Generationernes Hus i Nivå godkendt. Beslutningen er en vigtigt milepæl for projektet, og det betyder, at kommunens rådgivere nu kan færdiggøre de tekniske beskrivelser af bygningerne og gøre klar til entreprenørudbuddet.