I ”Enden er nær" befinder vi os i en verden befolket af to stammer. Vi møder en hippiestamme, som er glade, afslappede og meget religiøse. Så møder vi en ateiststamme, som er vrede og egoistiske. Hippiernes religion bygger på et gammelt sagn, som én gang hvert hundrede år, opretholder harmonien i deres verden, hvis de følger dette. Gør de ikke det, vil det onde overtage deres verden. Da de to stammers ledere kommer i strid med hinanden og det onde er på vej, beslutter en modig dreng fra hippiestammen at tage sagen i egen hånd. Han begiver sig ud på et farefuldt eventyr, hvor han møder udfordringer, venner og fjender.

Forestillingen spilles på Baunebjergscenen i Humlebæk mandag den 11. marts, onsdag 13. marts og torsdag 14. marts, alle dage kl. 19. Baunebjergscenen ligger på Humlebæk skole, udskolingen, Baunebjergvej 401 i Humlebæk.

Billetter kan købes igennem Ragnarocks hjemmeside www.ragna.dk. Prisen er 40 kr. Medlemmer af Ragnarock kommer ind for 30 kr. Der er også billetsalg ved indgangen, hvis der er billetter tilovers.

På hjemmesiden kan man også bestille billetter til de to næste forestillinger: "Fars historie" og ungdomsskolens store musikteaterforestilling ”Frost”.

Premieren på "Havets dronning og de funky pirater" mandag 4. marts er nu helt udsolgt. Der er stadig enkelte billetter til forestillingen tirsdag 5. marts.{jcomments on}